Diensten

Uw partner in elektrotechniek

We zijn gespecialiseerd op diverse vakgebieden.

Onze diensten

Elektrische installaties

We zijn gespecialiseerd in elektrotechniek binnen de maritieme sector. Bestaande installaties kunnen we vernieuwen, aanpassen of uitbreiden. Daarnaast ontwerpen, installeren en onderhouden we ook kleinschalige nieuwbouwprojecten en complete nautische installaties.

Lees meer

Paneelbouw

We ontwikkelen en installeren panelen op maat en leveren deze volgens de wensen en eisen van de klant. We leveren voor uiteenlopen systemen. Van frequentieregelaars, 24 volt kasten, bedieningslessenaars en -panelen en hoofdschakelborden voor generatoren. Indien mogelijk installeren we ook standaardpanelen.

Lees meer

Systeemengineering

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van installaties en besturingssystemen voor schepen. We installeren nieuwe en onderhouden bestaande installaties.

Lees meer

Onderhoud & reparatie

Reparaties, aanpassingen of uitbreidingen van uw elektrische installatie? Een installatie vervangen? We geven graag advies en gaan aan de slag. Daarnaast onderhouden we uw systemen zodat deze veilig en betrouwbaar blijven.

Lees meer

Certificering

Als uw partner in de elektrotechniek leveren wij hoogwaardige, gecertificeerde elektrische oplossingen die voldoen aan alle eisen. Wij zijn een erkend bedrijf om systemen te keuren en certificeren. Zoals bijvoorbeeld AIS transponders, radars, bochtaanwijzers en tachograven.

Lees meer

Levering onderdelen

Sterkenburg Elektrotechniek staat ook voor u klaar om onderdelen van hoge kwaliteit te leveren. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook in uw systemen installeren.

Lees meer

Storing? Wij staan voor u klaar!

Storing?
Wij staan voor u klaar!

Heeft u een storing? Wij staan voor u klaar, in binnen- en buitenland! 

as v2